2011. június 28.

Stohl András: felmentve!

A mai napon Stohl András ügyét újratárgyalta a bíróság. Új bizonyítékokat mutatott be Stohl ügyvédje, miszerint az áldozatról kiderült, hogy az ’Utálom Stohl Andrást’ táborába tartozott és ő maga ugrott az autó elé. Stohl csak azért ment el a tett helyszínéről, mert a mobiltelefonja teljesen lemerült és nem tudta értesíteni a mentőket, ezért ő maga sietett a legközelebbi mentősségre, ahol ráadásul a szolgálatban levő vezetővel is gondok voltak, így ő neki kelletett vezetnie a mentőautót.

Amikor a helyszínre ért a mentőautóval, az áldozat már sehol sem volt, ráadásul Stohl András autóját is ellopták. A sokk hatására Dubaiba utazott, ahol tudta csak kiheverni ezt az esetet, onnan visszajőve, a Budapesti repülőtéren, már a rendőrök várták, ahonnan, azonnal bíróságra vitték.

Most, mivel kiderült a valóság, ezért nem csak felmentette Stohl Andrást a bíróság, hanem, kártérítés gyanánt, egy millió EURO-t kapott, továbbá egy luxos terepjárót, illetve a politikusokat is megillető mentelmi jogot is megadták neki, így nem kell tartania egy újabb tárgyalástól.

Blog Archive

Rólunk

Viszket a makkom ez normális? Ha a fiú az arcomra élvezett terhes leszek? Szerelmes vagyok a 60 éves tanárnőmbe mit tegyek!?

Valószínűleg mindenki számára ismerős problémák ezek vagy mégsem?

Egyszerű emberek egyszerű kérdésekkel - gondolják ők. Félretájékoztatott, identitás zavaros, felvilágosulatlan SPk és Justin Bieberek - gondoljuk mi. Most bepillantást nyerünk az újkori degeneráció életébe.

We gyakorikérdések!

Fész'Buk'