2011. június 29.

Nyári szünet: már csak egy hét lesz!

A nyári szünet időtartalma folyamatosan csökken, pár év múlva, csak egy héten át fog tartani. Kérdésünkre, a NEM (Nemzeti Erőforrás Minisztérium - ebbe olvadt bele az Oktatási és Kulturális Minisztérium is) elmondta, hogy ez július közepe lesz (pontosabban az a hét, amelyikre a július 15. nap esik). Augusztus 20. nap is tanítási szünetnek fog számítani (az előtte és az utána levő nappal együtt), továbbá, nem lesz hétvégi tanítási nap, illetve a hétvégéket is meg fogják hosszabbítani, 2 napról, 4 napra (így a péntek és a hétfő is bele fog tartozni). A tanórák közti szünet is hosszabb lesz, 15 perc helyett 30 perc, de váltási idő is lesz, a tanóra előtti/utáni 5 percben, amikor a tanórára/szünetre lehet készülni (ekkor, már be/ki lehet menni a tanteremből, kivéve testnevelési tanóránál, aminél öltözködési idő lesz, minek időtartalma 10 perc).

Blog Archive

Rólunk

Viszket a makkom ez normális? Ha a fiú az arcomra élvezett terhes leszek? Szerelmes vagyok a 60 éves tanárnőmbe mit tegyek!?

Valószínűleg mindenki számára ismerős problémák ezek vagy mégsem?

Egyszerű emberek egyszerű kérdésekkel - gondolják ők. Félretájékoztatott, identitás zavaros, felvilágosulatlan SPk és Justin Bieberek - gondoljuk mi. Most bepillantást nyerünk az újkori degeneráció életébe.

We gyakorikérdések!

Fész'Buk'