2011. június 27.

Széles sávú internet előfizetők után nyomoznak a jogvédők

A BSA, Artisjus, MAHASZ, és az ASVA a rendőrségen feljelenti az összes, széles sávú internet előfizetőt, mert az egyik fórumon azt olvasták, hogy a gyors internetet, a torrentezők használják ki inkább. De tettes társ miatt, nem szabadulhat az illető rokonai sem, a munkahelyén lévő dolgozók sem, de ők, még azért is gyanúsak, mert a kiírt DVD-t, ott bárkinek el tudja adni. A főnökök sem menekülnek, mert lehet, hogy ők is tudnak a dologról, illetve a többi ember sem, akit bejelölt valamilyen közösségi oldalon (Facebook, Iwiw, MyVIP, stb), de nézik az ismerősök, ismerőseit is, meg azon oldalak tagjait is, ahova az illető beírt, de ezen felül, az összes hirdetéseit is átnézik, meg az e-mail fiókjait is. A VÁM hivatalban dolgozók is gyanúsak, ha nem a torrent használata miatt, akkor azért, mert külföldről becsempészik az olcsó DVD-t, VHS kazettát, stb., így az ország 95%-a perbe fogható, de a politikusok, ügyvédek, bírók, jogászok, rendőrök és a további, hivatali személyek miatt, 68%-ra csökkent. Kérdésünkre idáig még nem érkezett válasz, hogy mi lesz ennyi ember sorsa, mert az általuk mondott (2 ezer Euro) pénzbírságot nem mindenki tudja kifizetni és ennyi embert bebörtönözni nem lehet. Házi őrizetről meg szó sem lehet, ezért is dolgoznak azon a törvényjavaslaton, hogy a számítógépüket, videó lejátszásra képes készülékeiket (pl. mobiltelefonok/TV-k egy része, médialejátszókat) lefoglalják. Arra is gondoltak, hogy később se legyen rá mód, ezért az üzletekben is, az összes ilyen árut is lefoglalják és az ország határon való átkelőket is átvizsgálják, nehogy külföldről is be tudják hozni.

Blog Archive

Rólunk

Viszket a makkom ez normális? Ha a fiú az arcomra élvezett terhes leszek? Szerelmes vagyok a 60 éves tanárnőmbe mit tegyek!?

Valószínűleg mindenki számára ismerős problémák ezek vagy mégsem?

Egyszerű emberek egyszerű kérdésekkel - gondolják ők. Félretájékoztatott, identitás zavaros, felvilágosulatlan SPk és Justin Bieberek - gondoljuk mi. Most bepillantást nyerünk az újkori degeneráció életébe.

We gyakorikérdések!

Fész'Buk'