2011. június 22.

A kóbor kutya visszavág

A kutya, akibe a jeruzsálemi rabbik szerint egy megátkozott ügyvéd lelke költözött (ezt bebizonyítva gyorsan felvették a hindu vallást), ezért halálra akarták kövezni, de az, időben elmenekült, egyenesen a palesztin lázadókhoz. Most, napokkal később, a kutya visszatért, de nem egyedül jött: magával hozta a lázadókat, 10db 8x8-as Boxerrel, amit a szárazföldi anyahajóként is említenek, 9dv V22-esel, 8db BMP3-al, légvédelem céljából, 7db J-20-ast, 6db X-47B-t, és 5db L-159 ALCA-t.

Mivel, közelharcokra is számoltak, ezért 100db Steyr HS 0.50-et és 0.460-at is mentek a csatatérre, de volt még 50db RPG-32 is és ugyanennyi SPG-9-es is. Ezekhez, csakis a megátkozott ügyvéd által jutottak hozzá, mivel annyi pénzt sikkasztott, amennyi pénze az IMF-nek sincsen. A harc kimeneteléről később még beszámolunk.

Blog Archive

Rólunk

Viszket a makkom ez normális? Ha a fiú az arcomra élvezett terhes leszek? Szerelmes vagyok a 60 éves tanárnőmbe mit tegyek!?

Valószínűleg mindenki számára ismerős problémák ezek vagy mégsem?

Egyszerű emberek egyszerű kérdésekkel - gondolják ők. Félretájékoztatott, identitás zavaros, felvilágosulatlan SPk és Justin Bieberek - gondoljuk mi. Most bepillantást nyerünk az újkori degeneráció életébe.

We gyakorikérdések!

Fész'Buk'