2011. június 20.

Haverok, buli, Jobbik!

Újabb információk érkeztek a Jobbik Borsodi ifjúsági táboráról (vigyázat, Facebook-os oldal). Idáig mindenki képben van, hogy minden napja egyik alkoholos ital fajtájának a nevéről van elnevezve. Sok sört, bort és pálinkát is rendeltek, illetve fiatal lányokat is bevittek a buliba. Utóbbiról jobban meg akart győződni a párt, ezért Dúró Dóra személyesen is ellátogatott.Valószínűleg más ruhában látogatott el Dúró Dóra. Meg nem erősített híreszteléseink szerint, árpád sávos, illetve Jobbik párt bikinit is vitt magával.

Mivel ez sem elég, ezért titokban drogot is csempésztek, aminek hallatára az LMP-sek is elözönlötték a helyszínt, magukkal hozták az Andrássy útról is a felvonulókat (nem hiába terelték el az útvonalukat). Most már ott tartunk, hogy a három napos esemény, már legalább 3 hetes lesz, ezzel nem csak idejében, hanem a sok színű programjaival is megdönti az összes eddigi, Magyarországon megrendezett fesztiválnak a rekordját.

Blog Archive

Rólunk

Viszket a makkom ez normális? Ha a fiú az arcomra élvezett terhes leszek? Szerelmes vagyok a 60 éves tanárnőmbe mit tegyek!?

Valószínűleg mindenki számára ismerős problémák ezek vagy mégsem?

Egyszerű emberek egyszerű kérdésekkel - gondolják ők. Félretájékoztatott, identitás zavaros, felvilágosulatlan SPk és Justin Bieberek - gondoljuk mi. Most bepillantást nyerünk az újkori degeneráció életébe.

We gyakorikérdések!

Fész'Buk'