2011. június 30.

3-as metró: már a BKK/BKV sem tudja, hogy meddig jár.

A BKK/BKV sem tudja mindig, hogy meddig közlekedik az általuk üzemeltetett 3-as metró: Kőbánya-Kispestig, vagy a Határ útig. Előre beharangozták, hogy csak a Határ útig jár, aztán mindent vissza és így lett Kőbánya-Kispest, majd egy hét múlva, újra Határ út. A jövőben, hogy ez, ne ismétlődhessen meg, ezért a Határ út megállónál kiszáll a metróvezető, megnézi Kőbánya-Kispest állomást, és ha azt látja, hogy le van zárva, akkor nem meg tovább, de ha nyitva van, akkor tovább megy. Kérdésünkre elmondták, hogy ezen a módszeren újítani fognak: Kőbánya-Kispest állomáson rendszeresítve lesznek, eseményfigyelő emberek, akik mobiltelefonon keresztül tájékoztatják a metróvezetőket. Mivel céges mobiltelefonról lesz szó, ezért közbeszerzést írnak ki, ahol csak, a Full HD kamerás, 3D-s kijelzővel ellátott okos mobiltelefonok jöhetnek szóba.

Idő közben a BKK/BKV tájékoztatott minket, hogy új megállónevek lesznek a metrón, amit ide kattintva meg lehet tekinteni.

Blog Archive

Rólunk

Viszket a makkom ez normális? Ha a fiú az arcomra élvezett terhes leszek? Szerelmes vagyok a 60 éves tanárnőmbe mit tegyek!?

Valószínűleg mindenki számára ismerős problémák ezek vagy mégsem?

Egyszerű emberek egyszerű kérdésekkel - gondolják ők. Félretájékoztatott, identitás zavaros, felvilágosulatlan SPk és Justin Bieberek - gondoljuk mi. Most bepillantást nyerünk az újkori degeneráció életébe.

We gyakorikérdések!

Fész'Buk'